Welkom bij Hochs Management & Consultancy

Van harte welkom bij Hochs Management & Consultancy. Sinds 2012 ondersteunen en adviseren wij bedrijven op de werkgebieden Project Management, Interim Management en Business Consultancy.

Hochs Management & Consultancy ondersteunt (technische) bedrijven bij het succesvoller maken van hun bedrijfsvoering. In een duurzame samenwerking met onze opdrachtgevers verbeteren we de kwaliteit van de specifieke dienstverlening. De achterliggende gedachte is dat onze opdrachtgevers daarmee zelf in staat zijn om een betere bijdrage te leveren aan hun eigen bedrijfsdoelstellingen. We gaan uit van een pragmatische instelling en leveren werkbare en geaccepteerde oplossingen.

Aandachtspunten;
• Inrichting of verbetering van organisaties
• Vastleggen en toepassen van stuurindicatoren voor organisaties
• Inzichtelijk maken van de kostprijzen
• Strategische meerjarenplan met een duidelijke focus
• Interim Management op tactisch en strategisch niveau
 
Opdrachtgevers zijn met name organisaties in de installatietechnische branche of startende ondernemingen die de dienstverlening aan hun klanten succesvoller en efficiënter willen maken. Al geruime tijd voeren wij onze diensten uit naar tevredenheid van onze opdrachtgevers, getuige de langlopende relaties die zij hebben met de eigenaar en oprichter van Hochs Management & Consultancy; Etienne Hochs.

Voor een samenvatting van de ervaringen en opleidingen van Etienne Hochs verwijzen wij graag naar zijn Linkedin profiel, eenvoudig te bereiken via de contact pagina.

©2024 Hochs Management & Consultancy b.v.